Mørbrad 2 svinemørbrader ca. 700 g 25 g smør 1½ tsk ostindisk karry 2 dl vand 1 tsk groft salt 1 tsk stødt koriander Sauce 1 tsk majsstivelse , fx Maizena 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% 2 tsk kinesisk sojasauce 2 spsk hakket syltet ingefær 2 tsk ingefærlage ½ dl friskpresset appelsinsaft 200 g friske bønnespirer 1 squash i tændstiktynde stave ca. 200 g Tilbehør: …

Krydret mørbrad Read more »

Kødboller – er lækkert i boller i karry, men bøvlede at koge. Jeg husker stadig to ingeniørstuderende på kollegiet som diskuterede om de skulle være små eller store for at det blev nemmest – og resultatet; bollerne splattede ud og vi fik hk.kød i karry i madklubben den dag. I mikroovnen er der mere styr på det.

Men dagen efter tikker en mail ind på redaktionen fra Lars Sonne-Hansen. Han har brugt aftenen på at teste fire yderligere varianter og har nu skræddersyet en opskrift, der kombinerer vores erfaringer fra testen med en ny idé – nemlig at blande vand og sukker sammen i en kop først og tilsætte det til en varm pande. Når vandet er kogt væk, er den tilbageværende karamelmasse perfekt. Så tilsættes smørret.