Rødkålspakker med svinekæber
Nytårspakker med svinekæber sammen med linsepakke og salatpakke – det blev vist temmelig godt.
Nytårspakker med svinekæber sammen med linsepakke og salatpakke – det blev vist temmelig godt.
FYLDTE SQUASH – fra Arla Fyldte squash nemme at tilberede og smager lækkert. Glæd dig til at prøve denne opskrift med hakket svinekød og dejlig sqaush. Antal portioner4 personer 5 små squash1 kg 1 tsk groft salt Fars400 g hakket …
Lam med oliven/tomatsauce – en kraftig og nem ret, som er en god undskyldning for at åbne en barolo.
2 kg nakkefillet 4 spsk. rub Gnid rubben på nakkefilleten og stil det på køl natten over – gerne i vakuumpose. Tænd ovnen på knap 100C og lad stege stå 10-12 timer – enten i vakuumposen, stegepose eller stegeso. …
Mørbrad 2 svinemørbrader ca. 700 g 25 g smør 1½ tsk ostindisk karry 2 dl vand 1 tsk groft salt 1 tsk stødt koriander Sauce 1 tsk majsstivelse , fx Maizena 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% 2 tsk kinesisk sojasauce 2 spsk hakket syltet ingefær 2 tsk ingefærlage ½ dl friskpresset appelsinsaft 200 g friske bønnespirer 1 squash i tændstiktynde stave ca. 200 g Tilbehør: …
1 hokkaido (eller andet lille græskar) 100 g kartoffel i terninger 1 løg, hakket 2 fed hvidløg, hakket lidt olie til stegning 1 spsk. karry ½ tsk. cayennepeber 1 l grøntsagsbouillon, gerne Herbamare- ENDVIDERE: 2 æbler i både lidt smør …
300 g hjortemørbrad 0,5 spsk olivenolie salt og peber 200 g kantareller 1 stk skalotteløg 1 dl portvin eller marsala 1,5 spsk sojasauce 1 dl madlavningsfløde 18% 0,5 spsk balsamico eddike 2 stk rødløg 4 stk friske eller tørrede figner …
Kødboller – er lækkert i boller i karry, men bøvlede at koge. Jeg husker stadig to ingeniørstuderende på kollegiet som diskuterede om de skulle være små eller store for at det blev nemmest – og resultatet; bollerne splattede ud og vi fik hk.kød i karry i madklubben den dag. I mikroovnen er der mere styr på det.
Kalv i forårsklæ’r – hed Kalv i sommerklæder hos Claus Meyer med vi er lidt utålmodige herhjemme – og når de første kartofler kommer frem bliver den efterspurgt.
Men dagen efter tikker en mail ind på redaktionen fra Lars Sonne-Hansen. Han har brugt aftenen på at teste fire yderligere varianter og har nu skræddersyet en opskrift, der kombinerer vores erfaringer fra testen med en ny idé – nemlig at blande vand og sukker sammen i en kop først og tilsætte det til en varm pande. Når vandet er kogt væk, er den tilbageværende karamelmasse perfekt. Så tilsættes smørret.