Fyldte squash – Arla

FYLDTE SQUASH – fra Arla

Fyldte squash nemme at tilberede og smager lækkert. Glæd dig til at prøve denne opskrift med hakket svinekød og dejlig sqaush.

Antal portioner4 personer

  • 5 små squash1 kg
  • 1 tsk groft salt
  • Fars400 g hakket svinekød
  • 3 spsk rasp
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 4 spsk fintrevet zittauerløg
  • 1 tsk groft saltfriskkværnet peber
  • 100 g ost
  • 3 spsk hakket zittauerløg
  • 25 g smør
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:Ris

Skær en tynd skive på langs af de vaskede squash. Skrab indmaden ud med en ske, og skær det og de afskårne skiver i terninger. Drys de udhulede squash med salt og lad dem trække ca. 10 min. Tør derefter salt og væde af med køkkenrulle.FarsRør en fars af kød, rasp, mælk, æg, løg og krydderier. Fyld farsen i skallerne og dæk overfladen med osteskiver.

Sauce: Svits løg i gyldent smør i en gryde, tilsæt squashterningerne og tomater med væde. Kog saucen i ca. 5 min. og smag til med salt og peber. Hæld saucen i et smurt ovnfast fad, og læg herpå de fyldte squash. Bag retten midt i ovnen.

Bagetid: Ca. 50 min. ved 200°.

via Fyldte squash – Opskrifter – Arla.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*