Tunsalat
Hak alle faste ingredienser fint og rør dem sammen. Tilsæt mayonnaise og yoghurt. Rør alt sammen og smag til.
Hak alle faste ingredienser fint og rør dem sammen. Tilsæt mayonnaise og yoghurt. Rør alt sammen og smag til.
Kyllingen krydres efter smag (salt, peber, paprika) og koges – evt.sous vide (45 min, 65°C)Kartoflerne koges – ca.15 min – de skal ikke være for bløde.Kylling og kartofler køles.Hjertesalat plukkes i enkeltblade.Rabarberrelish hakkes hvis den er grov og røres sammen …
Skyl koglerne og læg dem i et patentglas og dæk med sukker. I løbet af en uges tid trækker sukkeret en lage ud af koglerne. Når alt sukker er opløst, så hæld lagen – uden kogler – over i en …
Bland ingredienserne og server.
Dejlig krydderolie til dressinger. Olie og rosmarin varmes forsigtigt til det simrer svagt. Lad det stå og simre 5-10 minutter. Sluk og lad det trække en times tid. Sigt rosmarin fra og opbevar helst på køl.
Lækkert kryddersalt til kylling, koteletter og andet. Skyl rosmarinen og dup den tør. Blend salt og nåle sammen og tør i dehydrator ved 35°C i 4 timer; til det er nogenlunde tørt. Opbevares tørt.
Skyl rosmarinen. Kog sukker og vand til en sirup. Tilsæt rosmarin. Kog det op 2 min. Lad trække 30 min. Smag til med citronsyre. Gemmes på køl – bruges i drinks eller som frisk saft.
Source: Savory Crème Brûlée with a Crispy Caramelized Leek Crust Recipe on Food52 For the custard Directions
Skyl dine citroner og tør dem af – læg én citron til side. Skær et kryds i de resterende citroner på langs og skær næsten i bund. Du kan også skære dem helt fra hinanden – men jeg tror det …
Ingredienser 2 dl eddike 1 dl sukker Den ønskede mængde umodne pollen knopper Gnub knopperne forsigtigt fra klasen med tommelfingeren. De skal være tæt på at støve – men kun tæt. Kog eddike og sukker op i en gryde. Lad …