Tunsalat
Hak alle faste ingredienser fint og rør dem sammen. Tilsæt mayonnaise og yoghurt. Rør alt sammen og smag til.
Hak alle faste ingredienser fint og rør dem sammen. Tilsæt mayonnaise og yoghurt. Rør alt sammen og smag til.
Kyllingen krydres efter smag (salt, peber, paprika) og koges – evt.sous vide (45 min, 65°C)Kartoflerne koges – ca.15 min – de skal ikke være for bløde.Kylling og kartofler køles.Hjertesalat plukkes i enkeltblade.Rabarberrelish hakkes hvis den er grov og røres sammen …
100 g kyllingeinderfillet 2 skiver bacon, i skiver 2-4 champignon, i kvarte 1 tsk olivenolie 100 g grønne asparges 2 spsk afdryppet yoghurt 1 dl mayonnaise 1 knivspids karry, medium 1 tsk dijon sennep 1 håndfuld purløg, finthakket 1 tsk …
1 bdt. hvide asparges 100 g stenbiderrogn renset 1 potte brøndkarse 1 lille løg ½ dl hvidvinseddike 4 spsk kapers Olie Salt, peber 4 hotdog bød 1 portion hollandaisesauce Skræl hvide asparges, og trim enderne. Skyl aspargeshovederne grundigt, og damp …
Asparges hotdog med hollandaise og stenbiderrogn Read more »
Jule-grønkål på en ny måde (fra 1985)
Ingredienser (3-4 dl) 2 hårdkogte æg (9 min) 1 æble 1 spsk kapers 1 spsk finthakkede cornichoner eller asier 1 løg 2 spsk lyn-mayonaise (eller mayonaise) 2 spsk creme fraiche 1 tsk karry – evt lidt mere salt og peber Fremgangsmåde Hak …
4 sildefilleter – eller 1 hornfiskefillet Rugmel 1 dl vineddike 1½ dl vand (eller 2 dl lagereddike/½ dl vand) 4 spsk. sukker 2 laurbæblade 8 peberkorn 1-2 løg Drys sild med salt og peber og vend dem i rugmel. Steg …