Hønsesalat med asparges

  • 100 g kyllingeinderfillet
  • 2 skiver bacon, i skiver
  • 2-4 champignon, i kvarte
  • 1 tsk olivenolie
  • 100 g grønne asparges
  • 2 spsk afdryppet yoghurt
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 knivspids karry, medium
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 håndfuld purløg, finthakket
  • 1 tsk smør, og olie til stegning
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet

Kom hønsebryst i en gryde med grøntsagsboullion. Kog op, læg låg på og lad det simre i 20 minutter, til kødet er mørt. Skær hønsekødet i tern og lad det køl lidt af.

Steg bacon på en pande i lidt smør, til det er sprødt. Skær bacon i tern og læg til side på en tallerken.

Varm panden med baconfedt godt op og rist champignonerne på panden ved høj varme. Kom champignon i en sigte sammen med hvide asparges og lad dem dryppe af.

Rør dressingen sammen af mayonnaise, yoghurt, karry og dijonsennep, salt og peber. Smag til og vend kød i tern og asparges i dressingen. Server pyntet med champignon og bacon.

Tak for inspiration til Valdemarsro.