Rosmarin olie
Dejlig krydderolie til dressinger. Olie og rosmarin varmes forsigtigt til det simrer svagt. Lad det stå og simre 5-10 minutter. Sluk og lad det trække en times tid. Sigt rosmarin fra og opbevar helst på køl.
Dejlig krydderolie til dressinger. Olie og rosmarin varmes forsigtigt til det simrer svagt. Lad det stå og simre 5-10 minutter. Sluk og lad det trække en times tid. Sigt rosmarin fra og opbevar helst på køl.
Skyl dine citroner og tør dem af – læg én citron til side. Skær et kryds i de resterende citroner på langs og skær næsten i bund. Du kan også skære dem helt fra hinanden – men jeg tror det …
Ingredienser 2 dl eddike 1 dl sukker Den ønskede mængde umodne pollen knopper Gnub knopperne forsigtigt fra klasen med tommelfingeren. De skal være tæt på at støve – men kun tæt. Kog eddike og sukker op i en gryde. Lad …
100 g kyllingeinderfillet 2 skiver bacon, i skiver 2-4 champignon, i kvarte 1 tsk olivenolie 100 g grønne asparges 2 spsk afdryppet yoghurt 1 dl mayonnaise 1 knivspids karry, medium 1 tsk dijon sennep 1 håndfuld purløg, finthakket 1 tsk …
Sundt og grønt – med lidt chili pift og sød mango!
1 broccoli 200 g bacon 70 g pinjekerner 1 dl yoghurt 50 g gorgonzola salt og peber Rå broccoli rives fint. Pinjekerner ristes. Bacon svitses og afdryppes. Dressing røres sammen af youghurt og gorgonzola, og smages til med salt og …
1 dl olie 1 tsk vanillepulver (eller ½ vanillestang) 3 spsk hindbæreddike 1 æggeblomme Kerner fra et granatæble 4 rispapirpandekager Babyspinatblade Asparges Slikærter 20 g parmesan i flager Blancher asparges og slikærter, og skær dem i 1-2 cm stykker. Lav …
1/3 spidskål 1 dl mandler 1 ds kidney bønner Æbler Ingefær (en tommelfinger) Citronsaft Olivenolie Salt Peber Snit spidskål fint. Skær æblet i tern. Riv ingefær fint. Rør ingefær, citronsaft, salt og peber til dressing. Rist mandler. Bland alt sammen, …