Salatpakke i rispapir

  • 1 dl olie
  • 1 tsk vanillepulver (eller ½ vanillestang)
  • 3 spsk hindbæreddike
  • 1 æggeblomme
  • Kerner fra et granatæble
  • 4 rispapirpandekager
  • Babyspinatblade
  • Asparges
  • Slikærter
  • 20 g parmesan i flager

Blancher asparges og slikærter, og skær dem i 1-2 cm stykker.

Lav en vanilleolie ved at varme olien med vanillekorn og evt. den skrabede vanillestang.

Pisk en mayonnaise af æggeblommen, eddike og olien; start med at piske 1 tsk eddike, peber og et nip salt sammen med æggeblomme. Tilsæt 2 tsk olie og pisk til du ser at olien bliver optaget i æggemassen. Fortsæt med at tilsætte lidt ad gangen. Når æggemassen tykner fra den tilsatte olie kan olien tilsættes hurtigere. Resten af eddiken røres i sammen med granatæblekernerne.

Læg rispapirpandekager i blød i vand. Tag dem op. Læg 4 spinatblade på pandekagen, sammen med asparges, slikærter, parmesan og en skefuld granatæbleremoulade. Fold rispapiret om fyldet.

Kan tallerkenserveres med en Kæbepakke og en Linsepakke. De to andre pakker kan forberedes på forhånd, men Salatpakken skal pakkes lige før servering. Fyldet kan dog forberedes.

Med tak til Sara Bodekær Clausen for inspiration!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*