Valnøddeis
Valnøddeis Kog mælken op med valnødder og lad dem trække 10 min. Hæld dem fra og kog mælken op igen.Pisk æggeblommer og sukker grundigt sammen.Hæld mælk over æggemassen og pisk sammen.Hæld det tilbage i gryden og varm op til det …
Valnøddeis Kog mælken op med valnødder og lad dem trække 10 min. Hæld dem fra og kog mælken op igen.Pisk æggeblommer og sukker grundigt sammen.Hæld mælk over æggemassen og pisk sammen.Hæld det tilbage i gryden og varm op til det …
Hak nødderne groft, bland sukkeret med vand og opløs den under omrøring på panden. Stop omrøring og damp vandet af. Lad sukkeret bruse op og brune (mere end du lige tror men ikke for meget). Bland nødder i og rør …
Skyl koglerne og læg dem i et patentglas og dæk med sukker. I løbet af en uges tid trækker sukkeret en lage ud af koglerne. Når alt sukker er opløst, så hæld lagen – uden kogler – over i en …
En favorit fra Japan – serveret som soft-ice på hvert gadehjørne – og med bladguld for 10 kr ekstra på hvert andet.Pisk æggeblommer og sukker grundigt sammen.Pisk matcha i mælken og kog det op.Hæld mælkematcha over æggemassen og pisk sammen.Hæld …
1 kg sveskeblommer 600 g sukker 2 dl vand 0.5 dl rødvin 0.5 dl eddike 2 stjerneanis Skyl blommer, flæk dem og tag stenen ud. Kog lage op, køl den let af og hæld den over blommerne. Næste dag – …
Til 4-6 personer: 1l yoghurt naturel 1/4 | piskefløde . 3 tsk vanillesukker Tilbehør: 2 dl ahornsirup eller flydende blomsterhonning 50-75 g valnøddekerner Frugtkød af 1 stor appelsin Pisk fløden stiv og rør den sammen med Yoghurt. Kom blandingen i …
Dej: 175 g smør eller margarine 150 g sukker 2 spsk vanillesukker 1 knsp salt 3 æggeblommer 250 g mel 2 1/2 tsk bagepulver , 5-6 spsk sødmælk Rabarbermarengs: 3 æggehvider 200 g Sukker 100 g grofthakkede valnøddekerner (eller grofthakkede, …
Glutenfri lagkage – efter hjorth.com og Oetker. Sukkerbrødskage (lagkagebunde) Først laves en sukkerbrødskage, der efterfølgende flækkes til 3 lagkagebunde. Ovnen tændes på 190 gr traditionel varme. I en springform kommes bagepapir på bunden, og siderne smøres med lidt smør. 5 …
Glutenfri lagkage med hindbær, havreknas og chokolade – hjorth.com Read more »
Sprøde syrligt-søde rabarber – guf!
Wow – hele krydsningen af chokolade, karamel, salt, umami er ikke tosset – og kollega Andreas foreslog så at give den en sjat røget whisky for en ordens skyld – det må blive næste år! 1 pakke bacon i skiver …