Rabarber-marengskage
Så er rabarberne kommet frem – hvis der var tid burde man lave en kage…
Så er rabarberne kommet frem – hvis der var tid burde man lave en kage…
Ingredienser (ca 10. brownie-stykker): 100 gram smør eller margarine 2 æg 3 dl sukker 2 dl mel 4 spsk kakao 1 spsk vaniljesukker Sådan gør du: 1.tænd ovnen på 175 grader 2.vaniljesukker, mel og kakao blandes sammen 3.Æg og sukker …
1 kg rabaraber 500 g sukker 1 vanillestang Rabarberne snittes fin og fordeles i et ovnfast fad. Sukkeret hældes over og blandes i, og det trækker til sukkeret er så godt som opløst. Bages i ovnen ca. 1 time ved …
600 g mandler 250 g sukker 6 æggehvider 1/4 tsk kanel 1 tsk vanillesukker Hak 300 g mandler fint med lidt sukker. Hak 150 g mindre fint og 150 g groft. Bland alle mandler med vanillesukker og kanel. Pisk æggehvider …
1 kg sukker 1/4 l vand 1 kg brombær 3 stilke estragon 1 vanilliestang Saft af 1/2 citron Kog en sukkerlage. Flæk vanillestængerne og skrab marven ud. Kom vanille og øvrige ingredienser i gryden og kog til bærrene er kogt …
2-3 rabarberstilke 1 spsk. sukker 4-5 æggehvider 250 g sukker Et nip salt 2 tsk. maizena 1 tsk. æbleeddike 3 dl piskefløde 2-3 rabarberstilke skæres i 3-4 cm bidder, drysset med 1 spsk. sukker og stilles i ovnen 20 min. …
100 g sukker 50 g hele kaffebønner 2 tsk. Nescafé Sukkeret smeltes og brunes let på en pande. Knus Nescafé krystallerne i en morter. Tilsæt kaffebønner og rør forsigtigt med en spatel (gerne silikone). Tilsæt Nescafé og hæld nougatinen over …
250 g græskarkød uden kerner og skal 2 æg 150 g sukker kornene af 1/2 vanillestang 2 dl valnøddeolie 1 dl mælk 100 g pecannødder (el. valnødder), grofthakkede 200 g hvedemel 2 tsk bagepulver 2 tsk stødt kanel 1 tsk …
Ingredienser: 6 æggeblommer 170 g. sukker 8 dl. sødmælk (økologisk) 1 stang vanilje Kog sødmælken op med den flækkede vaniljestang og de udskrabede korn. Lad den trække væk fra ilden. Pisk æggeblommerne længe med sukkeret, til massen er hvid og …
375 g mel 1 tsk natron ½ tsk salt ½ l kærnemælk 1 dl skummetmælk 120 g smeltet smør 4 æg Mel, salt, natron blandes. Mælken piskes i. Det smeltede smør piskes. Æggene deles. Blommer piskes i. Står i ½ …