Tiramisu med citron

Vi husker stadig den påske hvor Charlotte lavede en fantastisk Tiramisu – og lagde sig syg, så vi måtte holde påskefrokost uden hende. Mark var også vild med Tiramisuen (og savnede måske svigermor) – så i dag ringede han og bad om omskriften!

  • 3 økocitroner
  • 6 spsk sukker
  • 4 spsk limoncello (italiensk citronlikør)
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 500 g mascarpone
  • 200 g ladyfingers
  • Flormelis

Riv skallen af to citroner. Pres alle citronerne, og kog saften op med sukkeret til en sirup. Bland limoncello, æggeblommer og halvdelen af citronskallen sammen. Vend mascarponen i æggemassen.

Fordel ladyfingers i et fad, og hæld citronsiruppen over. Læg cremen ovenpå. Stil tiramisu med citron i køleskabet mindst 3 timer.

Drys din tiramisu med flormelis og resten af den revne citronskal inden servering.

Ros til: Tiramisu med citron | Opskrift | ISABELLAS for en lækker opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*