↓ Hop til hovedindhold

Secondary Navigation

Kogeblog

Main Navigation

  • Forside
  • Om Kogeblog

Kategori: Forret

Savory Crème Brûlée with a Crispy Caramelized Leek Crust

By Anders Posted on 28. maj 2024 Udgivet i Forret, Opskrifter No Comments Tagged with æg, Løg

Source: Savory Crème Brûlée with a Crispy Caramelized Leek Crust Recipe on Food52 For the custard Directions

Svampeshot

By Anders Posted on 17. september 2022 Udgivet i Forret, suppe No Comments Tagged with Supper, Svampe

1 ps tørrede trompethatte – eller Karl Johan 1 dl koldt vand+ 1dl kogende vand 1 håndfuld tørret tang 1 maggi terning Svampene (f.eks. fra Syltede svampe) opblødes i vandet og tages fra. Oplblødningsvandet filtreres og koges op med tang …

Svampeshot Read more »

Hønsesalat med asparges

By Anders Posted on 21. november 2021 Udgivet i Forret, Frokost, Ikke kategoriseret, Salat Tagged with Asparges, kylling, mayonaise

100 g kyllingeinderfillet 2 skiver bacon, i skiver 2-4 champignon, i kvarte 1 tsk olivenolie 100 g grønne asparges 2 spsk afdryppet yoghurt 1 dl mayonnaise 1 knivspids karry, medium 1 tsk dijon sennep 1 håndfuld purløg, finthakket 1 tsk …

Hønsesalat med asparges Read more »

Asparges hotdog med hollandaise og stenbiderrogn

By Anders Posted on 14. april 2019 Udgivet i Forret, Frokost

1 bdt. hvide asparges 100 g stenbiderrogn renset 1 potte brøndkarse 1 lille løg ½ dl hvidvinseddike 4 spsk kapers Olie Salt, peber 4 hotdog bød 1 portion hollandaisesauce Skræl hvide asparges, og trim enderne. Skyl aspargeshovederne grundigt, og damp …

Asparges hotdog med hollandaise og stenbiderrogn Read more »

Grønkålspaté med nødder

By Anders Posted on 1. januar 2018 Udgivet i Forret, Frokost, Tilbehør No Comments Tagged with champignon, grønkål, nødder

Jule-grønkål på en ny måde (fra 1985)

Læs mere ›

Salatpakke i rispapir

By Anders Posted on 1. januar 2015 Udgivet i Forret, Salat, Tilbehør No Comments Tagged with Asparges, granatæble, pakker, parmesan, rispapir, slikærter, Spinat

1 dl olie 1 tsk vanillepulver (eller ½ vanillestang) 3 spsk hindbæreddike 1 æggeblomme Kerner fra et granatæble 4 rispapirpandekager Babyspinatblade Asparges Slikærter 20 g parmesan i flager Blancher asparges og slikærter, og skær dem i 1-2 cm stykker. Lav …

Salatpakke i rispapir Read more »

Lakrids mandler

By Anders Posted on 22. marts 2014 Udgivet i Forret, Guf, Tilbehør No Comments Tagged with lakrids, Mandler

1 dl vand 1 tsk salt 2 spsk lakridspulver 200 g mandler En dejlig lille snack – og en afskedsgave til gode kollega Ulla som gik på pension. Skyl støv af mandlerne (drop det hvis du har travlt). Kog vand, …

Lakrids mandler Read more »

Græskarsuppe med æble

By Anders Posted on 20. oktober 2013 Udgivet i Forret, Hovedret, suppe No Comments Tagged with æble, Græskar

1 hokkaido (eller andet lille græskar) 100 g kartoffel i terninger 1 løg, hakket 2 fed hvidløg, hakket lidt olie til stegning 1 spsk. karry ½ tsk. cayennepeber 1 l grøntsagsbouillon, gerne Herbamare- ENDVIDERE: 2 æbler i både lidt smør …

Græskarsuppe med æble Read more »

Karry suppe med ærter og æbler

By Anders Posted on 17. november 2010 Udgivet i Forret No Comments Tagged with Forret, Supper

25 g smør 1 hk. løg 1 tsk karry 1 l frostsupper 300 g ærter 1 skrællet madæble i tern ½-1 dl piskefløde En dejlig mild suppe – men alligevel ikke kedelig så både børn og voksne er glade! Løget …

Karry suppe med ærter og æbler Read more »

Vandemelon/feta salat

By Anders Posted on 21. juni 2009 Udgivet i Forret, Tilbehør No Comments Tagged with feta, græskarkerner, vandmelon

1 dl Sukker 1 Vandmelon 300 g Feta 1 dl Balsamicoeddike 0,5 dl Græskarkerner Balsamicoeddike og sukker koges til sirup i 1 min og køles af. Græskarkerner ristes på en tør pande ved i ca. 2 min og køler af. …

Vandemelon/feta salat Read more »

Indlægsinddeling

1 2 Next
  • Alle opskrifter

Kategorier

  • Brød (1)
  • Dessert (24)
  • Drink (6)
  • Forret (12)
  • Frokost (7)
  • Guf (9)
  • Hovedret (46)
  • Ikke kategoriseret (17)
  • Kage (5)
  • Links (1)
  • Morgenmad (3)
  • Opskrifter (16)
  • Praktiske råd (2)
  • Saft (5)
  • Salat (8)
  • Sandwich (1)
  • Sauce (8)
  • suppe (3)
  • Tilbehør (40)

Tags

agurk Artiskok Asparges Bacon brombær chokolade Citron feta fisk fyr glutenfri grønkål gulerod hakket kød Hvidløg Ingefær Italien Jul kage krydderi kylling Lam Løg Mandler Marengs Oksekød Oliven parmesan Pasta Rabarber ramsløg rosmarin Rødvin Salat Sauce Spinat Svampe svinekød Syltning tang Tomat Valnød Æbler æble æg

Seneste indlæg

  • Fersken, koriander og kammuslinger med pasta.
  • Kimchi
  • Miso Hollandaise med brunet smør
  • Tsukemono grøntsager
  • Æbleflæsk med langtidsstegt flæsk i ovn

Meta

  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org
Copyright © 2025 Kogeblog | Powered by Responsive Theme