Savory Crème Brûlée with a Crispy Caramelized Leek Crust
Source: Savory Crème Brûlée with a Crispy Caramelized Leek Crust Recipe on Food52 For the custard Directions
Source: Savory Crème Brûlée with a Crispy Caramelized Leek Crust Recipe on Food52 For the custard Directions
1 ps tørrede trompethatte – eller Karl Johan 1 dl koldt vand+ 1dl kogende vand 1 håndfuld tørret tang 1 maggi terning Svampene (f.eks. fra Syltede svampe) opblødes i vandet og tages fra. Oplblødningsvandet filtreres og koges op med tang …
100 g kyllingeinderfillet 2 skiver bacon, i skiver 2-4 champignon, i kvarte 1 tsk olivenolie 100 g grønne asparges 2 spsk afdryppet yoghurt 1 dl mayonnaise 1 knivspids karry, medium 1 tsk dijon sennep 1 håndfuld purløg, finthakket 1 tsk …
1 bdt. hvide asparges 100 g stenbiderrogn renset 1 potte brøndkarse 1 lille løg ½ dl hvidvinseddike 4 spsk kapers Olie Salt, peber 4 hotdog bød 1 portion hollandaisesauce Skræl hvide asparges, og trim enderne. Skyl aspargeshovederne grundigt, og damp …
Asparges hotdog med hollandaise og stenbiderrogn Read more »
Jule-grønkål på en ny måde (fra 1985)
1 dl olie 1 tsk vanillepulver (eller ½ vanillestang) 3 spsk hindbæreddike 1 æggeblomme Kerner fra et granatæble 4 rispapirpandekager Babyspinatblade Asparges Slikærter 20 g parmesan i flager Blancher asparges og slikærter, og skær dem i 1-2 cm stykker. Lav …
1 dl vand 1 tsk salt 2 spsk lakridspulver 200 g mandler En dejlig lille snack – og en afskedsgave til gode kollega Ulla som gik på pension. Skyl støv af mandlerne (drop det hvis du har travlt). Kog vand, …
1 hokkaido (eller andet lille græskar) 100 g kartoffel i terninger 1 løg, hakket 2 fed hvidløg, hakket lidt olie til stegning 1 spsk. karry ½ tsk. cayennepeber 1 l grøntsagsbouillon, gerne Herbamare- ENDVIDERE: 2 æbler i både lidt smør …
25 g smør 1 hk. løg 1 tsk karry 1 l frostsupper 300 g ærter 1 skrællet madæble i tern ½-1 dl piskefløde En dejlig mild suppe – men alligevel ikke kedelig så både børn og voksne er glade! Løget …
1 dl Sukker 1 Vandmelon 300 g Feta 1 dl Balsamicoeddike 0,5 dl Græskarkerner Balsamicoeddike og sukker koges til sirup i 1 min og køles af. Græskarkerner ristes på en tør pande ved i ca. 2 min og køler af. …