Krydret mørbrad

Mørbrad

2 svinemørbrader ca. 700 g

25 g smør

1½ tsk ostindisk karry

2 dl vand

1 tsk groft salt

1 tsk stødt koriander

Sauce

1 tsk majsstivelse , fx Maizena

1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%

2 tsk kinesisk sojasauce

2 spsk hakket syltet ingefær

2 tsk ingefærlage

½ dl friskpresset appelsinsaft

200 g friske bønnespirer

1 squash i tændstiktynde stave ca. 200 g

Tilbehør:

320 g løse ris, parboiled

Mørbrad: Puds mørbraderne for sener og hinder. Smelt smørret i en tykbundet stegegryde. Tilsæt karry og lad den bruse af. Brun mørbraderne i smørret ca. 4 min. på hver side 8 min. i alt. Tilsæt vand, salt og koriander. Steg mørbraderne ved svag varme og under låg i ca. 10 min. på hver side. Tag dem op og hold dem varme.

Sauce: Rør majsstivelse sammen med cremefraiche og sojasauce. Tilsæt ingefær, ingefærlage, appelsinsaft og fraiche-blandingen til skyen. Kog saucen godt igennem. Vend bønnespirer og squashstave i saucen og varm det igennem. Smag til.Skær mørbraderne i skiver og anret dem i et dybt fad. Hæld saucen ved.

Kilde : Karolines Køkken

via Krydret mørbrad | Opskrifter | Arla.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*