↓ Hop til hovedindhold

Secondary Navigation

Kogeblog

Main Navigation

  • Forside
  • Om Kogeblog

Kategori: Guf

Valnøddekrokant

By Anders Posted on 29. december 2024 Udgivet i Dessert, Guf No Comments Tagged with Valnød

Hak nødderne groft, bland sukkeret med vand og opløs den under omrøring på panden. Stop omrøring og damp vandet af. Lad sukkeret bruse op og brune (mere end du lige tror men ikke for meget). Bland nødder i og rør …

Valnøddekrokant Read more »

Syltede blommer

By Anders Posted on 18. september 2022 Udgivet i Dessert, Guf, Tilbehør No Comments Tagged with blommer, Syltning

1 kg sveskeblommer 600 g sukker 2 dl vand 0.5 dl rødvin 0.5 dl eddike 2 stjerneanis Skyl blommer, flæk dem og tag stenen ud. Kog lage op, køl den let af og hæld den over blommerne. Næste dag – …

Syltede blommer Read more »

Bacon-baconkaramel-brownie

By Anders Posted on 18. november 2019 Udgivet i Dessert, Guf, Kage No Comments Tagged with Bacon, chokolade, kage, Karamel
Bacon-baconkaramel-brownie

Wow – hele krydsningen af chokolade, karamel, salt, umami er ikke tosset – og kollega Andreas foreslog så at give den en sjat røget whisky for en ordens skyld – det må blive næste år! 1 pakke bacon i skiver …

Bacon-baconkaramel-brownie Read more »

Baconkarameller

By Anders Posted on 16. november 2019 Udgivet i Guf, Opskrifter No Comments Tagged with Bacon

2 pk bacon 3 dl sukker 1-2 tsk vaniliepulver, 1-2 spsk vaniliesukker eller ½ vanillestang 1 dl piskefløde 60 g fedtstof – 30 g fra bacon, 30 g smør 2 spsk. lys sirup Fordel bacon i bradepande og steg den …

Baconkarameller Read more »

Grønkålschips

By Anders Posted on 1. januar 2018 Udgivet i Guf, Tilbehør No Comments Tagged with grønkål, snack

Grønt guf – super let knase snack med spændende smag

Læs mere ›

3 slags brændte mandler i mikroen | Opskrift på brændte mandler

By Anders Posted on 26. december 2017 Udgivet i Guf No Comments Tagged with Jul, Mandler

Opskrift på brændte mandler 200 gram mandler 1 tsk kanel 1 tsk vaniljesukker 4 spsk rørsukker 3 spsk vand 1. Kom alle ingredienserne i en skål, som kan tåle høje temperaturer og har høj kant, da det bobler godt op. Miks …

3 slags brændte mandler i mikroen | Opskrift på brændte mandler Read more »

Kokosmakroner

By Anders Posted on 10. oktober 2015 Udgivet i Dessert, Guf, Kage No Comments Tagged with Kokos

Kokosmakroner er guf for sjælen – og nemme at lave!

Læs mere ›

Sprøde flæskesvær med chili

By Anders Posted on 17. januar 2015 Udgivet i Guf, Hovedret, Tilbehør No Comments Tagged with svinekød

200 g svær ½ l vand 1 spsk. salt 5 peberkorn 2 piri piri chili ½ dl olie 1 tsk. groft salt ½ tsk. paprika ¼ tsk. cayennepeber Fremgangsmåde til flæskesvær med chili (god måde at få sprøde svær til …

Sprøde flæskesvær med chili Read more »

Lakrids mandler

By Anders Posted on 22. marts 2014 Udgivet i Forret, Guf, Tilbehør No Comments Tagged with lakrids, Mandler

1 dl vand 1 tsk salt 2 spsk lakridspulver 200 g mandler En dejlig lille snack – og en afskedsgave til gode kollega Ulla som gik på pension. Skyl støv af mandlerne (drop det hvis du har travlt). Kog vand, …

Lakrids mandler Read more »

  • Alle opskrifter

Kategorier

  • Brød (1)
  • Dessert (24)
  • Drink (6)
  • Forret (12)
  • Frokost (7)
  • Guf (9)
  • Hovedret (46)
  • Ikke kategoriseret (17)
  • Kage (5)
  • Links (1)
  • Morgenmad (3)
  • Opskrifter (16)
  • Praktiske råd (2)
  • Saft (5)
  • Salat (8)
  • Sandwich (1)
  • Sauce (8)
  • suppe (3)
  • Tilbehør (40)

Tags

agurk Artiskok Asparges Bacon brombær chokolade Citron feta fisk fyr glutenfri grønkål gulerod hakket kød Hvidløg Ingefær Italien Jul kage krydderi kylling Lam Løg Mandler Marengs Oksekød Oliven parmesan Pasta Rabarber ramsløg rosmarin Rødvin Salat Sauce Spinat Svampe svinekød Syltning tang Tomat Valnød Æbler æble æg

Seneste indlæg

  • Fersken, koriander og kammuslinger med pasta.
  • Kimchi
  • Miso Hollandaise med brunet smør
  • Tsukemono grøntsager
  • Æbleflæsk med langtidsstegt flæsk i ovn

Meta

  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org
Copyright © 2025 Kogeblog | Powered by Responsive Theme