Sprøde flæskesvær med chili

  • 200 g svær
  • ½ l vand
  • 1 spsk.
  • salt
  • 5 peberkorn
  • 2 piri piri chili
  • ½ dl olie
  • 1 tsk. groft salt
  • ½ tsk. paprika
  • ¼ tsk. cayennepeber
Fremgangsmåde til flæskesvær med chili (god måde at få sprøde svær til sous vide flæskesteg):
Skær sværen i strimler og kog vandet op med salt, peberkorn og chili. Kog sværene i vandet i 15 min. Hæld vand og krydderier fra og dup sværene tørre med køkkenrulle.
Varm olien godt op i en suaterpande og tilsæt sværene, læg låg på. Steg sværene, til de er gyldne og sprøde, vend dem et par gange undervejs. Lad sværene dryppe af på et stykke køkkenrulle. Bland salt, paprika og cayennepeber og drys blandingen på sværene.
Opskrift: Kristina Marckmann (Familie Journalen) via Sprøde flæskesvær med chili | Opskrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*