Tangpesto

Tangpesto med persille

25 g tørret wakame eller purpurhinde tørres i oven først

1 stort bundt bredbladet persille

100-200 g mandler eller pinjekerne

1-2 fed hvidløg

1-2 dl jomfruolivenolie

Ca. 3 spsk citronsaft

Ca. 2 tsk havsalt

Purløg til pynt

Læg tangen i vand i ca. ti minutter. Skyl persillen og blend den i en foodprocessor med mandler/pinjekerner og knust hvidløg til en ensartet konsistens. Pres vandet af tangen og kom den i med lidt olivenolie. Tilsæt citronsaft og spæd evt. med vand, hvis pestoen ikke virker tilstrækkeligt cremet. Smag til med salt og evt. mere citronsaft. Drys fintklippet purløg over som dekoration ved serveringen.

via Prøv fire spændende opskrifter med tang | OrganicToday.dk – Nyheder om klima, natur og miljø.

Det lyder spændende – men jeg har ikke prøvet det endnu….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*