Fersken, koriander og kammuslinger med pasta.
- 2 ferskner
- ½ jalapeno
- 1 lille rødløg
- 1 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 kop korianderblade
- Balsamico eddike
- 2 spsk olivenolie
- Salt og peber
- ½ tsk spidskommen
- 1/4 tsk røget paprika
- ½ tsk chilipulver
- ½ tsk honning
- Saft af 2 limes
- 350 g kammuslinger
- ½ dl hvidvin
- 350 g pasta
Skær ferksner, peberfrugt og løg i tern og hak jalapeño og hvidløg fint og blad med krydderurter, eddike, olie og saft af en lime. Lad det marinere mindst en time.
Kog pasta og bland med salsaen.
Svits kammuslinger 30 sek. på hver side og læg dem på pastaen. Pres den sidste lime over det.
Source: Peach Salsa Spaghetti and Seared Scallops – My Life Runs on Food (og så blev opskriften nævnt i den fascinerende og obskure Livsceromoni så jeg blev helt lækkersulten – sammen med mælkebøtter kogt i mandarin (eller yuzu?)saft). Ingen menneskød i denne opskrift 🙂
Skriv et svar