Kylling i te
600 g kyllingebryst 1 citron 1 løg 1 fed hvidløg 2 kopper te (gerne en ren, ceylon eller indisk, f.eks. gunpowder eller darjeeling) 3 spsk. fint malet te 1 tsk salt Peber 1 dl piskefløde 250 g hk. frisk grønkål …
600 g kyllingebryst 1 citron 1 løg 1 fed hvidløg 2 kopper te (gerne en ren, ceylon eller indisk, f.eks. gunpowder eller darjeeling) 3 spsk. fint malet te 1 tsk salt Peber 1 dl piskefløde 250 g hk. frisk grønkål …
150 g smør 2 æggeblommer 1 spsk. hvidvinseddike 2 spsk. vand Salt, peber Kom æggeblommer, eddike og vand i en gryde, og varm forsigtigt op under piskning, til blandingen begynder at trække spor i bunden af gryden. Pisk det smeltede, …
250 g mandler (med skal) 250 g (2 3/4 dl) Sukker 3/4 dl vand Kom mandler, sukker og vand i en kasserolle, og sæt det på høj varme, indtil vandet koger, og massen begynder at boble. Rør ofte rundt med …
1 GLAS 1 æg 2 dl olivenolie (eller din foretrukne mayo-olie) 1 tsk sennep 2-3 tsk hvidvinseddike lidt salt SÅDAN 1. Find din stavblender og tilhørende blenderglas frem. 2. Mål olien af. Slå ægget ud i stavblenderglasset og hæld resten …
Hjemmelavet mayonnaise på 1 minut! (idiotsikker opskrift!) Read more »