Spidskålspakker med linser

  • 200 g grønne linser fra du Puy
  • 2 porrer – 1 i skiver og 1 strimlet
  • 3 gulerødder
  • 1 æble
  • 100 g bacon

Linserne koges med suppevisk, 2 hvidløgsfed og en gulerod. Kogetid i alt 40 min. Efter de første 20 min tilsættes 2 boullionterninger. Efter yderligere 10 min tilsættes porrer i skiver, og efter yderligere 5 min. 2 gulerødder i tern.

Bacon steges, æbler skæres i tynde både.

4 spidskålblade dampes 1 min. så de kan formes til pakker.

Porren skæres i strimler, som dampes.

2-3 skefulde linser, 1 skefuld bacon og 4 æblebåde lægges på et spidskålsblad. Pakken lukkes og bindes med porrestimler.

Kan opbevares i ovn ved 80 grader til servering.

Kan tallerkenserveres med en Kæbepakke og en Salatpakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*