Røde svin

eller dovne svin skulle man måske kalde dem – der er ikke meget arbejde i dem.

Ingredienser:

  • 2 kg svinekæber
  • 6-8 løg
  • 1 hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 4 blade laurbær
  • 1 kvist frisk timian
  • 1 fl rødvin
  • 3-4 dl kalvefond
  • salt, peber

Tør kæberne og ryst dem i en pose med mel, salt og peber.
Brun kæberne i olie i en stor stegegryde. De skal have en god stegeskorpe. Tag op og læg til side.

Hak løg og gulerødder i grove tern og svits dem til de er godt brunede. Halver hvidløget og tilsæt det.

Læg kæberne op i gryden igen, tilsæt rødvin og lad dette komme op og simre. Og tilsæt så kalvefonden, krydderurter og lad simre mindst 3 timer ved svag varme.

Server med rodfrugtmos, kartoffelmos eller ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*