Rabarber-marengskage

Dej:

  • 175 g margarine
  • 150 g sukker
  • 2 spsk. vanillesukker
  • 1 knsp.salt
  • 3 æggeblommer
  • 250 g mel
  • 2½ tsk bagepulver
  • 3/4 dl mælk

Rabarbermarengs:

  • 3 æggehvider
  • 200 g sukker
  • 100 g grofthakkede valnødder
  • ½ kg rabarber i 1-2 cm stykker

Tænd ovnen på 200°C.

Rør margarinen med sukker, vanillesukker, salt og æggeblommer. Bland mel og bagepulver. Rør de to blandinger sammen med mælken.

Fordel dejen jævnt i en 24*30 bradepande.

Snit rabarber i 1-2 cm stykker, og hak valnødderne groft.

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret ad flere omgange og pisk marengsmassen stiv. Vend rabarber og valnødder i marengsmassen.

Smør marengsmassen oven på dejen.

Bag kagen 40-45 minutter i den varme ovn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*