↓ Hop til hovedindhold

Kogeblog

Main Navigation

  • Forside
  • Bearnaisesauce
  • Om Kogeblog
    • Kogeblog oversigt
Home › Archive for Hovedret

Kategori: Hovedret

Konfiteret torsk 

By Anders Posted on 19. marts 2021 Udgivet i Hovedret No Comments Tagged with æg, fennikel, fisk, kaviar, safran, sous vide, tang, torsk

300 g torsk 2 tsk salt 1 tsk sukker 2 spsk pulveriseret tang 3 æggeblommer ½ dl olivenolie 2 dl hvidvin 1 løg 2 fed hvidløg 1 par skefulde hel tang 2 tsk saltsyltet citron (tak Mark) Appelsin skal 1 …

Konfiteret torsk  Read more »

Sauce med glutenfri roux

By Anders Posted on 26. december 2020 Udgivet i Hovedret, Sauce No Comments Tagged with fløde, fond, glutenfri, Rødvin, Svampe

1 dl havregryn 3 spsk. andefedt eller olie 1 glas rødvin 1/2 l kraftig fond Evt. 2 dl fløde Blend havregrynene fint og sigt dem. Varm fedtstoffet op. Tilsæt det sigtede havremel (det må godt blive lidt tørt men det …

Sauce med glutenfri roux Read more »

Rabarberrelish

By Anders Posted on 16. maj 2020 Udgivet i Hovedret, Sauce, Tilbehør Tagged with Løg, Rabarber, Sauce

2 små skalotteløg 1 gulerod 4 stilke rabarber ½ tsk. knust koriander ½ tsk. knust fennikelfrø ½ tsk. knust sort peber ½ spsk. oliesalt 2-3 spsk. sukker 1 spsk. æble- eller lagereddike 2-3 løvstikkeblade Pil løgene og skær dem i …

Rabarberrelish Read more »

Kylling i te

By Anders Posted on 9. marts 2020 Udgivet i Hovedret, Ikke kategoriseret No Comments Tagged with grønkål, kylling, te

600 g kyllingebryst 1 citron 1 løg 1 fed hvidløg 2 kopper te (gerne en ren, ceylon eller indisk, f.eks. gunpowder eller darjeeling) 3 spsk. fint malet te 1 tsk salt Peber 1 dl piskefløde 250 g hk. frisk grønkål …

Kylling i te Read more »

Sauce hollandaise

By Anders Posted on 14. april 2019 Udgivet i Hovedret, Ikke kategoriseret, Sauce No Comments

150 g smør 2 æggeblommer 1 spsk. hvidvinseddike 2 spsk. vand Salt, peber Kom æggeblommer, eddike og vand i en gryde, og varm forsigtigt op under piskning, til blandingen begynder at trække spor i bunden af gryden. Pisk det smeltede, …

Sauce hollandaise Read more »

Veginese

By Anders Posted on 27. januar 2019 Udgivet i Hovedret, Sauce No Comments Tagged with Italien, Tomat, vegetar

4 løg 6 fed hvidløg 30 g tørrede Karl Johan svampe 500 champignon 1 peberfrugt 6 gulerødder 1 blegselleri 50 g sol tørrede tomater 3 dåser flåede tomater 0.5 l rødvin 2-3 spsk. eddike (tomat, rødvin eller æble) Oregano, basilikum, …

Veginese Read more »

Rejer i hvidløgssauce

By Anders Posted on 15. marts 2018 Udgivet i Hovedret No Comments Tagged with basilikum, Hvidløg, Pasta, Rejer

Elise skrev og spurgte efter en favoritopskrift – den er da også ret lækker!

Læs mere ›

Nytårsmenu 2017-2018

By Anders Posted on 1. januar 2018 Udgivet i Hovedret, Tilbehør No Comments Tagged with grønkål

En hyggelig nytårsaften i godt selskab, men lækkerier fra alle leder og kanter!

Læs mere ›

Bagte søde kartofler med grønkålsdip

By Anders Posted on 1. januar 2018 Udgivet i Hovedret, Tilbehør No Comments Tagged with danablue, Gorgonzola, grønål, søde kartofler

Et super match af søde kartofler og skarp ostedip!

Læs mere ›

Risotto med and og svampe…

By Anders Posted on 26. december 2017 Udgivet i Hovedret

Risotto med anderest – her efter jul!

Læs mere ›

Navigation til indlæg

1 2 3 … 5 Next
  • Alle opskrifter

Kategorier

  • Brød (1)
  • Dessert (19)
  • Drink (1)
  • Forret (10)
  • Frokost (5)
  • Guf (7)
  • Hovedret (43)
  • Ikke kategoriseret (14)
  • Kage (5)
  • Links (1)
  • Morgenmad (3)
  • Opskrifter (13)
  • Praktiske råd (2)
  • Saft (3)
  • Salat (5)
  • Sandwich (1)
  • Sauce (7)
  • suppe (1)
  • Tilbehør (32)

Tags

And Artiskok Asparges Bacon Broccoli brombær Citron feta fisk Gorgonzola Gratin Græskar grønkål Hvidløg Hyldeblomst Ingefær Italien Jul Kaffe Karamel Kartofler kylling Lam Løg Mandler Oksekød Oliven parmesan Pasta Rabarber ramsløg Rejer Rødvin Saft Salat Sauce Spinat Steak Svampe svinekød Syltning Tomat Valnød Æbler æble

Seneste indlæg

  • Kyllingefad i ovn
  • Oversigt over Riedel glas og druer
  • Grankugler
  • Hønsesalat med asparges
  • Fløjlsblød yoghurt-mousse
© 2022 Kogeblog | Powered by Responsive Theme