Asparges hotdog med hollandaise og stenbiderrogn

  • 1 bdt. hvide asparges
  • 100 g stenbiderrogn renset
  • 1 potte brøndkarse
  • 1 lille løg
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 4 spsk kapers
  • Olie
  • Salt, peber
  • 4 hotdog bød
  • 1 portion hollandaisesauce

Skræl hvide asparges, og trim enderne. Skyl aspargeshovederne grundigt, og damp eller kog asparges i ca. 4-5 minutter, til de er møre.

Skær løget i meget fine skive. Hæld hvidvinseddikke over og lad det trække 15 min.

Dup kapers tørre med køkkenrulle (ikke genbrugs, den indeholder tryksværte m.v.) eller viskestykke. Varm olien godt op. Rist kapers 2 min. Tag dem op med hulske og læg dem på køkkenrulle.

Rist hotdog brødene

Anret hotdoggen med asparges som pølse, pynt med hollandaisesauce, stenbiderrogn, løg, kapers og brøndkarse. Jeg havde lidt ristede melorme til ekstra pynt!

Source: Asparges hotdog og  Asparges med hollandaise, pocherede æg og stenbiderrogn